Personal Offer

Stap 1 van 6

Welk type gebouw moet van airconditioning worden voorzien?

Offerte aanvragen in drie simpele stappen

1

Uw offerte aanvragen

Vul onze eenvoudige aanvraagformulier in en binnen enkele ogenblikken heeft u de eerste stap gezet voor een gratis en vrijblijvende offerte voor uw airconditioningsysteem, inclusief installatie.

2

Relax, wij doen het werk

Zodra we uw aanvraag binnen hebben, gaat ons deskundig team voor u aan de slag. Wij analyseren uw behoeften en komen met een op maat gemaakte prijsofferte, speciaal voor u.

3

Ontvang uw aanbod

Binnen een korte tijdspanne ontvangt u van ons een gedetailleerde offerte. Hiermee kunt u verder overleggen, aanpassingen maken of, indien alles naar wens is, direct overgaan tot bestelling.

Illias Sieben
Illias Sieben
2023-06-27
Online via elite-installatietechniek een airco gekocht inclusief installatie,binnen dag gebeld om Alles door te nemen en en binnen no-time hing m’n airco aan de muur zeer tevreden.
Djordi Kuijstermans
Djordi Kuijstermans
2023-06-27
Heel erg tevreden met het advies, de service en de kwaliteit. Alle kabels en buizen netjes weggewerkt, de afwerking is zeer gedegen en ons huis comfortabel. Zeer betrouwbare vakman!
Emira Plantenga
Emira Plantenga
2023-06-26
Top ervaring.Rachid werkt netjes en secuur. Heel tevreden met de airco installatie en het gehele proces eromheen.
Sylvana van Rij
Sylvana van Rij
2023-06-26
Ik ben erg blij met 't werk van elite Installatietechniek! Ze hebben bij ons een mooie Mitsubishi geïnstalleerd. Er was prettige communicatie,ze kwamen afspraken na,ze zijn kundig en betrouwbaar. Toppers!
Eibert Dursun
Eibert Dursun
2023-06-25
Ketel is geplaatst door elite installatietechniek.Geplaatst door 2 vriendelijke monteurs die goed in hun werk waren! Monteurs waren ook goed op tijd en alles is netjes achtergelaten.
Amando Luiting
Amando Luiting
2023-06-25
Duidelijke uitleg over welke CV ketel wij nodig hadden. Snelle levering/plaatsing. Nette en vriendelijke monteurs.
PURITY NJERI
PURITY NJERI
2023-06-23
Zeer tevreden Ketel online besteld,daarna afspraak gemaakt voor plaatsing cv ketel,kon ook op korte termijn dankzij hun spoed ketel service. Monteurs stonden om 8 voor de deur,alles werd kundig en netjes geplaatst zo ook de thermostaat. Oude cv ketel werd afgevoerd.zeer tevreden!!
Issa Ali
Issa Ali
2023-06-23
Goede service Zeer professionele vakmensen. Werken netjes en snel. Voldoet op alle vlakken aan verwachting. Kan deze bedrijf van harte aanbevelen.
Elmira Loer
Elmira Loer
2023-06-22
Professionele communicatie,hoge en hoge kwaliteit geleverd.Plaatsing airco in no-time geregeld en het ziet er heel strak uit. Absoluut een aanrader!
Tess Kramer
Tess Kramer
2023-06-22
De mannen van Elite installatietechniek hebben uitstekend werk afgeleverd met het vervangen van onze verwarmingsketel. Wij zijn heel erg tevreden met de uitvoering en onze complimenten aan de mannen. We zijn blij dat we weer verwarming hebben en kunnen douchen.